Vacatures:

Vacature vzw Vrienden van de Basiliek – open vanaf 15/11/2017

De vzw Vrienden van de Basiliek zoekt een polyvalent bediende (man-vrouw) voor een halftijdse betrekking in het Geco-project ‘Culturele en toeristische promotie van de Nationale Basiliek te Koekelberg’.
Indien je in het bezit bent van een diploma hoger secundair onderwijs en je in aanmerking komt voor een Geco-statuut, en woont in het Brussels Gewest, dan mag je solliciteren voor deze betrekking. Wij zoeken iemand die zich vlot kan uitdrukken in het Nederlands en het Frans (schrijf- en spreektaal), die overweg kan met Excel en Access, vlot is in omgang met mensen, interesse heeft voor kunst en christelijk geïnspireerd is. Extra taalkennis is een pluspunt. Je zal het aanspreekpunt zijn voor toeristen, je leert groepen rondleiden in dit grootste Art-deco Monument ter wereld, je zal promotie maken voor de Basiliek, haar kunsttentoonstellingen, musea, en concerten. Je maakt mailinglijsten aan, en houdt ze up tot date. Je staat in contact met media en pers. Wij bieden een contract aan van onbepaalde duur, extralegale verlofdagen en een eindejaarspremie. Je werkt van 9 tot 17uur in volle werkdagen (liefst in 2 dagen week – 3 dagen week). Je werkt in een kleine ploeg. Wij bieden veel mogelijkheden om ervaring op te doen.

Vrijwilligerswerk

Onthaalmedewerker - Infoshop (weekend)
Je bent tijdens het weekend verantwoordelijk voor het onthaal en voor de shop van de basiliek. Je krijgt een vrijwilligerscontract aangeboden met een vrijwilligersvergoeding.

Vrijwilliger info-shop Basiliek van Koekelberg
Wij zoeken nog mensen om onze vrijwilligersploeg aan te vullen: op zaterdagen, zondagen, feestdagen en brugdagen. Vriendelijk, zelfstandig, met verantwoordelijkheidszin.
Tweetalig NL / FR of meertalig.
Taak: in de shop staan en toeristen en bezoekers onthalen en aanspreekpunt zijn.
Wij bieden aan: een vrijwilligersovereenkomst en een  vrijwilligersvergoeding.

Inlichtigen en sollicitatie:
Anne Lodens: 02 421 16 62 of dir@basilicakoekelberg.be

Ontdek onze prachtige wandel- en fietsroutes
met als vertrekpunt de Basiliek van Koekelberg!

Bezienswaardigheden

Museum Zwartzusters

Museum voor Moderne religieuze kunst

Panorama


Wist u dat :

Er onder de basiliek verschillende zalen zijn die u tegen een vergoeding kan gebruiken?

Er het hele jaar door  verschillende tentoonstellingen georganiseerd worden in de basiliek?