Tentoonstellingen

EXPO Kim En Joong - Kardinaal Danneelsruimte

! Onze Kim En Joong tentoostelling is tot 18 aug. gesloten, terwijl wij bezig zijn aan 2 nieuwe glasramen te installeren !

Tot eind augustus 2017 loopt de tentoonstelling van de kunstenaar Piet Gilles (1908-1995) in de Raoul Maria Ruimte van de Nationale Basiliek van Koekelberg. De tentoonstelling brengt een overzicht van de aangrijpende pastelreeks ‘Leven en Dood’ van de ‘Hollandse’ Leuvenaar Piet Gilles die hij op latere leeftijd aan de K.U. Leuven schenkt.

De expo is toegankelijk tot en met 20 augustus 2017 met het panoramaticket (5 ), tijdens de openingsuren van het panorama: 09u00 – 17u00 (laatste ticket om 16u30)

 

Indien u een tentoonstelling wilt organiseren in de basiliek, kunt u contact opnemen met de Toeristische Dienst per mail: toerisme.basilica.tourisme@busmail.net, of per telefoon op het nummer
02 / 421 16 67.

Voor uw tentoonstelling of evenement zijn er verschillende mogelijkheden:

- het nationaal deel van de basiliek (zie foto) is de ideale locatie voor grote tentoonstellingen of concerten. (1500 tot 2000 zitplaatsen)

- voor kleinere tentoonstellingen zijn de galerijen op 10,50 meter zeer goed geschikt. Hier kunnen eveneens recepties of walking dinners georganiseerd worden.

Ook het panorama van de basiliek kan gebruikt worden als locatie voor uw privé-evenement.

Voor meer informatie kunt u steeds vrijblijvend onze toeristische dienst contacteren.

Ontdek onze prachtige wandel- en fietsroutes
met als vertrekpunt de Basiliek van Koekelberg!

Bezienswaardigheden

Museum Zwartzusters

Museum voor Moderne religieuze kunst

Panorama


Wist u dat :

Er onder de basiliek verschillende zalen zijn die u tegen een vergoeding kan gebruiken?

Er het hele jaar door  verschillende tentoonstellingen georganiseerd worden in de basiliek?